Barry’s doel

Hallo, ik ben Barry Smetsers (46) uit Spoordonk. Op 2 oktober gaat het gebeuren… ik vertrek dan al hardlopend vanuit Parijs, vanaf de Arc de Triomphe, om vervolgens in 10 dagen tijd weer in mijn woonplaats Spoordonk te finishen. Dit wil zeggen: tien marathons in tien dagen.

Dit doe ik uiteraard niet zomaar, maar met een goed doel in mijn achterhoofd. In mijn vriendengroep zit een gezin dat een ernstig ziek kindje heeft. Haar naam is Dirkje. Zij heeft een zeer zeldzame stofwisselingsziekte. Haar levensverwachting is ongeveer 10 jaar. Die 10 dagen doorbijten en pijn lijden tijdens mijn hardlooptocht, doe ik om geld op te halen via sponsoren. Hiermee wil ik Dirkje’s leven zo aangenaam mogelijk maken, door bijvoorbeeld leuke dingen te organiseren op haar school.

Ook doe ik mijn tocht voor Running Team Oirschot (RTO). Deze groep vrijwilligers zet zich in voor mensen met kanker in de gemeente Oirschot. Zij organiseren wandel- en hardloopevenementen, om hiermee geld op te halen. Dit geld wordt dan gebruikt om de mensen die door deze ziekte zijn getroffen te steunen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere massage, een weekje vakantie in het huisje van Running Team Oirschot of een mooie bos bloemen. Helaas is ook bij mijn vader deze ziekte geconstateerd. Hopelijk is hij in goede gezondheid op 2 oktober bij aanvang van mijn hardlooptocht, zodat hij me kan vergezellen deze 10 dagen.

Sinds januari van dit jaar ben ik in training. En deze trainingen zal ik gedurende de komende weken nog voortzetten om mijn hardlooptocht tot een goed einde te brengen. U kunt mijn vorderingen volgen op deze Facebookpagina. Ik houd u op de hoogte!

Wilt u mij, en daarmee dus Dirkje en RTO, steunen?
U kunt uw bijdrage storten op:

Rekening nummer:NL40RABO0357878507
Ten name van:B. Smetsers
T.a.v.:Sponsorloop Dirkje en RTO

Uiteraard kunt u ook via deze site een bedrag per kilometer toezeggen.

Alvast bedankt, en tot snel!